Haftanın Önemli Bitcoin ve Altcoin Haberleri

0
228
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

Haftanın Bitcoin Haberleri

MicroStrategy, Bitcoin’deki hissesini önemli ölçüde artırarak 5.445 BTC daha satın aldı.

Bollinger Bantlarının geliştirilmesinden sorumlu ünlü piyasa analisti John Bollinger, analitik odağını bir kez daha Bitcoin’e odakladı. Bitcoin için alt Bollinger Bandında iki çubukluk bir tersine dönüşün kontrol edici teknik faktör olduğunu vurguladı ve daha fazla güç görülmesi halinde olası bir yükselişe işaret etti. 

Haftanın Altcoin Haberleri

Ethereum’un kurucu ortağı Vitalik Buterin’in önemli miktarda Ethereum’u (ETH) ABD’nin önde gelen borsası Coinbase’e aktardığı bildirildi.

ABD’nin önde gelen varlık yönetimi yıldızı Bitwise bugün iki yeni ürünü tanıttı. Bitwise Ethereum Stratejisi ETF (AETH) ve Bitwise Bitcoin ve Ether Eşit Ağırlık Stratejisi ETF’si (BTOP), 2 Ekim 2023 Pazartesi günü yayına girecek. 

Blockchain şirketi Ripple, son duyurulara göre öncelikli olarak Kanada’ya odaklanarak iş gücünü önemli ölçüde artırmaya hazırlanıyor. Şirket ayrıca Londra, Singapur, Avustralya ve diğer yerlerde de işe alım yapıyor.

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile devam eden ve önemli hukuki çatışmanın ortasında hukuk ekibini güçlendiriyor.

XRP’nin piyasa değeri, ani fiyat artışının da etkisiyle yarım saat içinde 1,73 milyar dolara fırlayarak herkesin ilgisini çekti.

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse epik XRP dövmesini tanıttı. Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, yakın zamanda XRP’ye olan bağlılığı hakkında kişisel bir açıklama yaptı.

Aptos’un “Solana katili” olarak adlandırılan APT’si, son 24 saatte %8’e kadar yükselen yeşildeki birkaç tokenden biri. APT bugünkü işlemlerde 5,29 dolardan 5,83 dolara yükseldi.

Önemli kripto para birimi transferlerinin yaşandığı bir günde, Bitcoin (BTC), XRP ve Ethereum (ETH), yüz milyonlarca dolar değerindeki işlemlerin hızla art arda gerçekleşmesi ve kripto topluluğunun ilgisini çekmesiyle ilgi odağı haline geldi.

Veri analitiği servis sağlayıcısına göre aktif MKR adreslerinin sayısı 10 haftanın en yüksek seviyesine ulaştı.

Haftanın Diğer Kripto Para Haberleri

Bir zamanlar dijital para ekosisteminin önde gelen liderlerinden biri olarak bilinen Sam Bankman-Fried (SBF), şimdi British Broadcasting Corporation (BBC) tarafından yayınlanacak ve merakla beklenen bir belgeselin konusu oldu. 

Grayscale’in ilk Bitcoin tabanlı OTC ticareti yapılan ürünlerden biri olan GBTC, büyük bir yeniden markalama kampanyasıyla 10. yılını kutluyor.

Bankacılık devi Chase, Birleşik Krallık’taki müşterileri için kripto bağlantılı ödemeleri yasaklamaya karar verdi.

Tayvan’ın mali gözlemcisi Salı günü, endüstri gözetimini güçlendirmek amacıyla kripto ihraççıları ve firmaları için yol gösterici ilkeler yayınladı.

Wall Street Journal’ın anonim kaynaklardan alıntı yaptığı bir rapora göre, Changpeng Zhao (yaygın olarak CZ olarak bilinir) ve devasa kripto borsası, uzun süren bir soruşturmanın ardından ABD Adalet Bakanlığı tarafından cezai suçlamalarla karşı karşıya kalabilir.

Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), düzenleyicinin Bitcoin hakkında bir karara varması için izin verilen maksimum süreyi kullanacak.

Önde gelen kripto para borsası Kraken, Bloomberg raporuna göre ABD’de listelenen hisse senetleri ve borsada işlem gören fonlar (ETF’ler) ticareti sunarak hizmetlerini güçlendirmeyi planlıyor. 

Dünyanın önde gelen kripto para borsalarından biri olan Binance, Vadeli İşlemler platformunda, özellikle USD-M Sürekli Sözleşmelerini etkileyen önemli değişiklikler yaptığını duyurdu. 

Perşembe günü federal bir yargıç, Sam Bankman-Fried’ın (SBF) duruşması boyunca hapiste kalması gerektiğine hükmetti ve eski FTX kurucusunun duruşmaya hazırlık aşamasındaki materyalleri incelemek için yeterli zamanı olduğunu söyledi.

Ana akım finansal piyasalar varlık yöneticisi VanEck, Ethereum Vadeli İşlemler Borsa Yatırım Fonu (ETF) ürününü listelemek için Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) başvuruda bulundu.

Artık feshedilmiş olan kripto hedge fonu Three Arrows Capital’in (3AC) kurucu ortağı Su Zhu, firmanın ortak tasfiye memurları Teneo’nun güncellemelerine göre Singapur mahkemesi tarafından dört ay hapis cezasına çarptırıldı. 

Sharpe Oranı, özellikle Bitcoin ve Ethereum için önemli bir iyileşme göstererek, pazarın toparlandığının sinyalini veriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz