Dudak Uçuklatan XRP, BTC ve ETH Transferleri Tartışmalara Yol Açtı

0
183
XRP
XRP

Bitcoin, XRP ve Ethereum, yüz milyonlarca dolar değerinde dudak uçuklatan transferlerle dikkatleri üzerine çekiyor. Önemli kripto para birimi transferlerinin yaşandığı bir günde, Bitcoin (BTC), XRP ve Ethereum (ETH), yüz milyonlarca dolar değerindeki işlemlerin hızla art arda gerçekleşmesi ve kripto topluluğunun ilgisini çekmesiyle ilgi odağı haline geldi.

WhaleAlert tarafından takip edilen verilere göre gün, dudak uçuklatan 76,44 milyon dolara eşdeğer 2.907 BTC’nin Coinbase’e ulaşmasıyla büyük bir patlama ile başladı. Ancak sadece birkaç saat sonra, değeri 66,5 milyon dolar olan 2.533 BTC, Kraken’den çekildi.

Öte yandan XRP biraz daha net bir tablo sundu. 15,3 milyon dolar tutarındaki etkileyici 30,3 milyon token, Bitstamp borsasına doğru yola çıktı. Bu, böylesine önemli bir faaliyetin meydana geldiği ilk sefer değil ve bunun, Ripple Ödemelerinin (eski adıyla ODL) kullanımının katlanarak büyümesiyle ilişkili olduğu görülüyor.

Ethereum’da ise Coinbase’e 23,85 milyon dolar değerindeki 15.000 ETH’lik kayda değer bir transfer gerçekleştirildi. Görünüşe göre birileri, yakın zamanda varlıklarını aktif olarak çeşitli borsalara taşıyan Ethereum’un kurucusu Vitalik Buterin örneğini takip etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz