XRP’nin Piyasa Değeri Yarım Saatte 1.73 Milyar Dolar Yükseldi

0
228
XRP
XRP

XRP’nin piyasa değeri, ani fiyat artışının da etkisiyle yarım saat içinde 1,73 milyar dolara fırlayarak herkesin ilgisini çekti.

Popüler dijital varlık XRP’nin, CoinMarketCap tarafından sunulduğu üzere piyasa değerinde benzeri görülmemiş bir artış yaşamasıyla birlikte, çarpıcı bir olay döngüsüyle kripto piyasası alevler içinde kaldı. Sadece otuz dakika içinde XRP’nin sermayesi 1,73 milyar dolar gibi şaşırtıcı bir artış göstererek bugün 28,99 milyar dolarlık zirveye ulaştı.

Bu şaşırtıcı yükseliş, XRP’nin fiyatındaki %7,35’lik ani ve beklenmedik artışın devamıydı; bu artış Ağustos sonundan bu yana en yüksek değerini işaret ederek 0,55 dolara fırladı.

XRP topluluğu, tokenın beklentilere meydan okuması ve kripto meraklılarını benzer şekilde açıklamalar için çabalamasına neden olan hızlı ve dramatik bir artış sergilemesi nedeniyle şaşkınlık içinde kaldı. Şu an itibariyle bu ani yükselişin ardındaki nedenler gizemini koruyor. Bilinen hiçbir temel faktör veya dış katalizörün bulunmaması, analistlerin bu olağanüstü piyasa performansının ardındaki itici güç hakkında spekülasyon yapmasına neden oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz