John Bollinger, Bitcoin İçin Potansiyel Artışa İşaret Ediyor

0
210
Bitcoin
Bitcoin

Bollinger Bantlarının geliştirilmesinden sorumlu ünlü piyasa analisti John Bollinger, analitik odağını bir kez daha Bitcoin’e odakladı. Ünlü piyasa analisti ve Bollinger Bantlarının arkasındaki yenilikçi isim John Bollinger, son X gönderisinde potansiyel bir yukarı fiyat hareketine işaret ederek bir kez daha odağını Bitcoin’e çevirdi.

11/12 Eylül’de Bitcoin için alt Bollinger Bandında iki çubukluk bir tersine dönüşün kontrol edici teknik faktör olduğunu vurguladı ve daha fazla güç görülmesi halinde olası bir yükselişe işaret etti. Ayrıca Bollinger yakın zamanda potansiyel bir “üst bant” kırılması tespit etti ve kripto para birimi için olası bir yükseliş eğilimine işaret etti.

Bollinger Bantları basit hareketli ortalamayı temsil eden bir orta banttan ve orta banttan standart sapma seviyelerini gösteren üst ve alt bantlardan oluşur. Bu bantlar ölçmek için bir ölçü görevi görür. Yatırımcılar bu bantları volatil piyasalardaki potansiyel fiyat artışlarını ve geri dönüşlerini belirlemek için kullanıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz