Maker Adresleri 10 Haftanın En Yüksek Seviyesine Ulaştı

0
202
Maker
Maker

Merkezi olmayan altyapı ve yazılım hizmetleri sağlayıcısının yerel dijital para birimi olan Maker (MKR), son zamanlarda etkileyici büyüme sıçramaları gösteriyor ve bunun nedeni Santiment tarafından kısa süre önce ortaya çıkarıldı. Veri analitiği servis sağlayıcısına göre aktif MKR adreslerinin sayısı 10 haftanın en yüksek seviyesine ulaştı.

Bu veriler, daha fazla adresin Maker ekosistemine girdiğini gösteren daha fazla adres olmasına rağmen, halihazırda protokolü destekleyenlerin hep birlikte çok daha aktif hale geldiği gerçeğinin altını çiziyor. Santiment’in belirttiği gibi bu, altcoin fiyatının 1.500 dolara çıktığı ana denk geliyor.

Maker, son 24 saatte %7,35 artışla 1.528,38 dolardan el değiştiriyor. Bu mevcut büyüme oranı, Maker’ın bu ay şimdiye kadar herhangi bir şekilde hızını yavaşlatmadığının kanıtıdır; bu, bugüne kadarki son yedi günlük dönemde elde ettiği %14’ten fazla artışın da kanıtladığı gibi. Ancak Santiment, Maker yatırımcılarının borsalara token akışına karşı dikkatli olmaları gerektiği konusunda uyarıyor; bu eğilim kısa vadede büyük bir düşüşe işaret edebilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz