Bitwise Tarafından İki Ethereum Vadeli İşlem ETF’si Başlatılacak

0
176
Bitwise
Bitwise

ABD’nin önde gelen varlık yönetimi yıldızı Bitwise bugün iki yeni ürünü tanıttı. Bitwise Ethereum Stratejisi ETF (AETH) ve Bitwise Bitcoin ve Ether Eşit Ağırlık Stratejisi ETF’si (BTOP), 2 Ekim 2023 Pazartesi günü yayına girecek. Ürünler, piyasa değerine göre en büyük iki kripto para birimindeki CME vadeli işlemlerine dayanacak.

Bitwise, yeni ürünlerin kaydedilmesini sağlamak için SEC’e iki Form 8-As başvurusunda bulundu. Bitcoin ve Ethereum spot ETF’lerinin projelerinden farklı olarak bu form, ticaret gözlemcisinin onayını gerektirmez.

Bitwise Ethereum Stratejisi ETF (AETH koduyla başlatılacak), ön ay sözleşmelerine odaklanan düzenlenmiş Chicago Ticaret Borsası (CME) Ethereum vadeli işlemlerine yatırım yapacak. Bitwise Bitcoin ve Ether Eşit Ağırlık Stratejisi ETF (BTOP), düzenlenmiş CME Bitcoin vadeli işlemlerine ve CME Ether vadeli işlemlerine eşit maruziyetle yatırım yapabilecek.

Her iki ürün için de saklama sağlayıcısı olarak Bank of New York Mellon %0,85 kümülatif gider oranıyla seçildi. Bitwise, merakla beklenen Bitcoin spot borsa yatırım fonu (ETF) için değiştirilmiş bir kayıt talebinde de bulundu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz