Kripto Piyasası Düşüşe Geçti

0
319
Kripto paralar
Kripto paralar

Piyasanın çoğu şu anda jeopolitik gerilim ve kripto üzerinde artan incelemeler sebebiyle düşüşe geçti. Kripto para piyasası son 24 saatte yaklaşık %7 düştü. Bitcoin ve Ethereum’un her ikisi de %8 civarında kayıplar yaşarken, altcoinler bu süre boyunca daha da sert düştü.

Bitcoin, önde gelen kripto para birimi için 21 Ocak’tan bu yana neredeyse bir ay içinde tek günlük en büyük düşüşü yaşadıktan sonra, CoinMarketCap’ten alınan verilere göre bu süre boyunca yaklaşık %8 düştü. Pazar o tarihten bu yana büyük ölçüde toparlandı.

OANDA Amerika Kıdemli Pazar Analisti Edward Moya, Rusya’nın Ukrayna’yı işgal etme tehdidinin Wall Street’i kemerini sıkmaya teşvik ettiğini ve bunun etkisinin bugün Bitcoin fiyatında da hissedildiğini belirtti. Bununla birlikte FBI bugün yeni bir kripto suçları bölümü duyururken, fiyatlar ABD’deki artan hükümet incelemesi tehdidinden de etkilenmiş olabilir. Piyasanın çoğu şu anda kırmızı, bu yazı itibariyle toplam kripto para birimi piyasa değeri 1.8 trilyon doların biraz üzerinde ve yaklaşık %7 düşüşte.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz