Peter Brandt: 2025’e Kadar Bitcoin Boğa Koşusu Tahmin Ediyor

0
137
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

Peter Brandt, Bitcoin’in gelecekteki gidişatına ilişkin son öngörüleriyle hem heyecan hem de tartışmalara yol açtı. Brandt daha önce Exponential Decay kavramına değinmiş ve Bitcoin’in boğa piyasası döngülerinde zaman içinde momentumun azalması yönündeki kaygı verici bir eğilime dikkat çekmişti.

Brandt’ın analizi, Bitcoin tarihindeki dört önemli boğa döngüsünün altını çizdi ve mevcut yükseliş beşinciyi işaret ediyor. Her ardışık döngünün, önceki döngülere göre önemli bir momentum kaybına işaret eden, azalan bir üstel ilerlemeye tanık olduğu bir eğilime dikkat çekti.

Mevcut döngü için 72.723 dolar civarında potansiyel bir zirve öngören Brandt, son işlemlerde zaten ulaşılan bir rakam olduğunu belirterek, Bitcoin’in zaten zirveye ulaşmış olabileceği ihtimalini vurguladı.

Ancak Brandt, Şubat ayında yayınladığı bir rapora daha fazla ağırlık vererek tahminine yalnızca %25’lik bir olasılık atayarak analizine bir değişiklik getirdi. Bu raporda Brandt, Bitcoin fiyatının potansiyel olarak 160.000 dolara kadar yükseleceği Eylül-Ekim 2025’e kadar yükseliş piyasasını öngören bir grafik sundu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz