Haftanın Önemli Bitcoin ve Altcoin Haberleri

0
286
Bitcoin
Bitcoin

Haftanın Bitcoin Haberleri

Bitcoin piyasası şu anda, genellikle “balinalar” olarak bilinen büyük Bitcoin sahiplerinin faaliyetleriyle gösterilen yükseliş eğilimi sergiliyor. 

Tanınmış kripto para YouTuber’ı, piyasanın yüksek volatilite göstermesi nedeniyle kripto yatırımcılarının yapabileceği “en iyi hamle” hakkındaki görüşünü paylaştı.

Bitwise’a göre Bitcoin’in (BTC) 2024 yılında 80.000 doların üzerinde işlem görmesi bekleniyor. Bu tahmin, 2023’teki dikkat çekici performansın ardından geliyor. 

Greeks.live’ın son verilerine göre, kavramsal değeri 1,58 milyar dolar olan 37.000 Bitcoin opsiyonunun ve 610 milyon dolar değerindeki 268.000 Ethereum opsiyonunun vadesi dolacak. 

Amerika Birleşik Devletleri’nde bir Bitcoin ETF’sinin olasılığı, kripto para meraklıları ve yatırımcılar arasında yoğun spekülasyon ve beklenti konusu oldu. 

Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

Haftanın Altcoin Haberleri

Ethereum’un fiyat gidişatı, özellikle çok sayıda tersine dönüş işareti göstermesi nedeniyle yoğun inceleme ve spekülasyon konusu oldu. Grafik analizi, Ethereum’un potansiyel olarak 2.500 $ fiyat seviyesine Ocak 2024 ortasının ulaşacabileceğini öne sürüyor. 

Ripple başkanı Monica Long, kripto para birimlerinin finansı ve küresel ekonomiyi dönüştürme potansiyelini vurguladı.

Avalanche, Solana’nın ilk günlerindeki hızlı büyümesini yansıtabilecek bir rota çiziyor. Geçen hafta işlem hacminin yaklaşık bin işleme ulaşarak 100.000 doları aşan AVAX, güçlü bir ivme sinyali veriyor ancak henüz son boğa piyasasının zirvesinde görülen seviyelerde değil.

Zincir içi analiz platformu IntoTheBlock’a göre Cardano’nun yerel blockchain token’ı ADA, büyük işlemlerde son 24 saatte 1,5 milyar doları aşan kayda değer bir artış yaşadı.

Dijital para ekosistemi büyük bir canlanma sürecinde; toplam piyasa değeri %4,55 artışla 1,61 trilyon dolara yükseldi. Devam eden yükselişin ortasında, XRP, Cardano (ADA) ve Solana (SOL) bazı temel büyüme metriklerinde çoğunlukla çift haneli büyüme gördü.

Fantom (FTM), son 24 saatte %18 yükseliş yaşadıktan sonra devam eden piyasa rallisine katılmak için performansında dramatik bir değişiklik yaptı. 

Merkezi olmayan blockchain Cardano’nun arkasındaki isim Charles Hoskinson, şaşırtıcı bir olay akışında, istemeden de olsa kripto pazarında çılgın bir iniş çıkışa yol açtı.

Haftanın Diğer Kripto Para Haberleri

Reuters’in Pazartesi günü bildirdiğine göre, yatırım bankacılığı devi Goldman Sachs, Fed’in 2024’ün üçüncü çeyreğinde ilk faiz indirimini açıklayabileceğini ifade etti.

Cathie Wood’dan ARK Invest, Cuma günü kripto para borsası Coinbase’in (COIN) 335.860 hissesini daha satarak Temmuz ayından bu yana en büyük satışını gerçekleştirdi.

Lookonchain tarafından sağlanan verilere göre Tether, Tron ağında ek 1 milyar USDT (Tether) bastı. Bu son ihraç, 3 Kasım’dan bu yana hem Tron hem de Ethereum ağlarında toplam 6 milyar USDT tokeninin basıldığı devasa bir genişleme serisinin parçası. 

Ünlü analist, OpenAI kurucusu Sam Altman tarafından bu yılın temmuz ayında başlatılan Worldcoin’in (WLD) balinalar buna hazırlanırken büyük bir fiyat hareketi görebileceğini tweetledi.

Kripto şirketi SafeMoon, yöneticilerinin ABD’de cezai suçlamalarla karşı karşıya kalması nedeniyle Perşembe günü Bölüm 7 iflas başvurusunda bulundu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz