Cardano, Balina İşlemlerinde 1,5 Milyar Dolarlık Artış Kaydetti

0
166
Cardano
Cardano

Zincir içi analiz platformu IntoTheBlock’a göre Cardano’nun yerel blockchain token’ı ADA, büyük işlemlerde son 24 saatte 1,5 milyar doları aşan kayda değer bir artış yaşadı. Genellikle her biri en az 100.000 dolar değerinde olan bu işlemlerdeki önemli artış, toplam hacmi 17,96 milyar dolardan 19,47 milyar dolara çıkardı. Cardano tokenleri açısından bu artış, büyük işlemlerde 32,32 milyar ADA’dan 33,66 milyara ADA’ya yükselişi yansıtıyor.

Ayın başından bu yana ADA %63’ü aşan kayda değer bir büyüme sergiledi. Dikkat çekici bir şekilde, ABD Merkez Bankası’nın faiz kararı öncesinde geniş piyasa kayıplarla boğuşurken, ADA olağanüstü yükseliş eğilimini sürdürüyor ve token başına 0,61 dolarlık açılış fiyatının %6 üzerinde kayda değer bir seviyede işlem görüyor.

Balina işlemlerindeki artış ve ADA’nın güçlü fiyat performansı, Cardano’ya büyük ölçekli yatırımcılar arasında artan güven ve ilginin altını çiziyor. Bu yüksek değerli işlem akışı, tokenin potansiyeline ve blockchain’in yeteneklerine olan güçlü inancı gösteriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz