Cardano Kurucusu Hoskinson’ın Tek Gönderisi Bu NFT’yi %76 Düşürdü

0
53
Charles Hoskinson
Charles Hoskinson

Merkezi olmayan blockchain Cardano’nun arkasındaki isim Charles Hoskinson, şaşırtıcı bir olay akışında, istemeden de olsa kripto pazarında çılgın bir iniş çıkışa yol açtı.

10 Aralık Pazar günü Hoskinson, kendisi ve köpeği Freya’nın yer aldığı bir anlık fotoğrafı X sosyal ağında paylaştı. Görünüşe göre zararsız olan bu sıradan gönderi, beklenmedik bir değişime uğradı.

Değişiklik, gönderide FreyaHoskinson etiketli, aktif olmayan bir hesap şeklinde geldi. Fırsatçılar bu anı hızla değerlendirdiler ve hareketsiz hesabı, Cardano’da, uygun bir şekilde FREYA olarak adlandırılan yeni bir NFT projesinin merkezine dönüştürdüler.

Neredeyse anında, Hoskinson’un bu yeni ortaya çıkan kripto para birimi girişimine onay mührünü verdiği yanılsaması kripto topluluğu üzerinde oluştu ve hızlı kar bekleyen istekli traderlar arasında çılgınca bir heyecan dalgasına neden oldu.

Projeyle ilişkili NFT, şaşırtıcı bir şekilde %2.530 oranında artarak spekülatif bir çılgınlığı tetikledi. Ancak yükselişin ardından keskin bir düşüş yaşandı. Sonraki saat içinde tokenın değerinin yarısı %76 gibi şaşırtıcı bir düşüş yaşadı ve bu durum yatırımcıların şaşkınlığa uğramasına ve hayal kırıklığına yaşamasına neden oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz