Ünlü Analiste Göre Bitcoin ‘En Kârlı Strateji’

0
192
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

Tanınmış kripto para YouTuber’ı, piyasanın yüksek volatilite göstermesi nedeniyle kripto yatırımcılarının yapabileceği “en iyi hamle” hakkındaki görüşünü paylaştı.

Davis, kripto para piyasasının artık “çılgın” olduğunu, dolayısıyla “olduğu yerde kalmanın her türlü ticaretten daha akıllı olabileceğini” tweetledi. “Kriptoda bazen en iyi hamle hiç hareket etmemek olabilir” diye açıkladı ve yatırımcıların çok sabırlı olması gerektiğini, bunun onların “en kârlı stratejisi” olabileceğini öne sürdü.

Konudaki yorumcular ikiye ayrılmış gibi görünüyor; bazıları Davis ile dayanışma gösterirken, diğer yarısı da ironik tweetlerle yanıt vererek herkesin sabrının sınırlı olduğunu ima etti.

Davis, bu yıl takipçilerine Bitcoin’in %150’lik bir fiyat artışı gösterdiğini hatırlatarak, “BRC-20 tokenlarının büyük kazançlar elde ettiğini” ekledi.

Popüler zincir içi veri ajansı Glassnode tarafından paylaşılan veriler, uzun vadeli sahiplerinin Bitcoin’lerini büyük miktarlarda tutmaya devam ettiğini ve onu soğuk cüzdanlarda kilitlediğini gösteriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz