Tether 1 Milyar Tron Tabanlı Token Bastı

0
185
Tether
Tether

Lookonchain tarafından sağlanan verilere göre Tether, Tron ağında ek 1 milyar USDT (Tether) bastı.

Bu son ihraç, 3 Kasım’dan bu yana hem Tron hem de Ethereum ağlarında toplam 6 milyar USDT tokeninin basıldığı devasa bir genişleme serisinin parçası. Tether’in USDT basımı, dijital varlık ortamında birçok kritik işleve hizmet ediyor. Tether öncelikle blockchain ortamında fiat para birimlerinin istikrarlı, dijital temsilini sağlamayı amaçlıyor.

USDT, kripto para birimi kullanıcıları için daha az volatil bir seçenek sunuyor. Bu nedenle, piyasa türbülansı zamanlarında genellikle güvenli bir liman görevi görüyor. Tether, öncelikle kripto para piyasasında artan talebi karşılamak ve ABD Doları gibi fiat para birimlerine sabitlenmesinin istikrarını sağlamak için ek tokenler basıyor.

Glassnode’dan gelen son veriler, stablecoin pazarında canlandırıcı bir trend olduğunu gösteriyor. 18 aydan fazla bir süredir ilk kez bu sektörde kayda değer bir genişleme yaşandı ve Tether’in USDT’si tüm zamanların en yüksek piyasa değeri olan 89 milyar dolara ulaştı.

Büyük stablecoinlerin toplam piyasa değeri geçtiğimiz ay yaklaşık 5 milyar dolar artarak şu anda 124 milyar dolara ulaştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz