Ethereum (ETH) Fiyatı Bu Tarihte 2.500 Dolara Ulaşacak

0
151
Ethereum
Ethereum

Ethereum’un fiyat gidişatı, özellikle çok sayıda tersine dönüş işareti göstermesi nedeniyle yoğun inceleme ve spekülasyon konusu oldu. Grafik analizi, Ethereum’un potansiyel olarak 2.500 $ fiyat seviyesine Ocak 2024 ortasının ulaşacabileceğini öne sürüyor. Ancak volatil piyasadaki diğer tahminler gibi bu da önemli uyarıları beraberinde getiriyor.

Ethereum’un fiyat performansına ilişkin son ETH/USDT grafiğinde gösterildiği gibi bir çalışma, yüksek momentumlu güçlü bir yükseliş eğilimi gösteriyor. Bu, aşırı alım bölgesinden geri çekilmesine rağmen güçlü kalmayı sürdüren ve satın alma ilgisinin devam ettiğini gösteren Göreceli Güç Endeksi (RSI) tarafından da destekleniyor. Uzun vadeli trendlerin temel göstergeleri olan hareketli ortalamalar (MA’lar), kısa vadeli MA’ların uzun vadeli olanların üzerine geçerek yükseliş eğiliminin devam ettiğinin sinyalini veriyor.

Spesifik olarak, 50 günlük ve 200 günlük hareketli ortalamalar arasındaki fark genişliyor; bu da güçlü bir trendin klasik bir teyidi. Ancak bu ayrılma, özellikle fiyat konsolidasyonu olmadan genişlemeye devam ederse, uzun vadeli bir düzeltmenin öncesinde de yaşanabilir. Ayrıca son dönemdeki fiyat artışlarına eşlik eden azalan hacim de endişeleri artırıyor. Güçlü hacim, sürdürülebilir fiyat hareketlerinin ayırt edici özelliğidir ve bu olmadan geri çekilme olasılığı artar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz