SafeMoon İflas Başvurusunda Bulundu, SFM %42 Düştü

0
52
SafeMoon
SafeMoon

Kripto şirketi SafeMoon, yöneticilerinin ABD’de cezai suçlamalarla karşı karşıya kalması nedeniyle Perşembe günü Bölüm 7 iflas başvurusunda bulundu.

Aynı adı taşıyan bir tokena bağlı olan SafeMoon, Utah İflas Mahkemesindeki bir dosyaya göre 50 ila 99 alacaklısının, 10 milyon ila 50 milyon dolar arasında varlığa sahip olduğunu ve 100.000 ila 500.000 dolar arasında borcu olduğunu söyledi.

Bölüm 7 iflasları, alacaklılara geri ödeme yapmak için borçlunun varlıklarının tasfiye edilmesiyle sonuçlanır. Diğer kripto şirketlerinin başvurduğu Bölüm 11 iflaslarının aksine, genellikle şirketi yeniden yapılandırma ve yeniden faaliyete geçirme niyeti yoktur.

SafeMoon’un yöneticileri geçen ay ABD yetkilileri tarafından, CEO John Karony, CTO Thomas Smith ve yaratıcı Kyle Nagy’nin milyonlarca yatırımcı varlığını kötüye kullandığı ve müşterilere yalan söylediği iddialarına bağlı olarak menkul kıymet dolandırıcılığı komplosu, elektronik dolandırıcılık komplosu ve kara para aklama komplosu suçlamalarıyla tutuklandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz