Time New Bank Nedir? TNB incelemesi

0
551

Time New Bank; zaman insanların hayatında ki en önemli kaynaktır ve bu kaynağın da bir bedeli vardır felsefesiyle yola çıkmış, ücretini ödeyerek platform içindeki kişilerin zamanını satın alıp onlarla konuşabilmenizi sağlayan bir blockchain projesidir.

Proje orijinalinde MiaoA isimli Çin’de aktif olan bir uygulamanın blockchain versiyonudur.  Fanların sevdikleri oyuncular ile buluşmaları ve ya belirli konuların uzmanlarıyla diyalog kurabilmek için kullanılan bir sistemdir. Sistem bir “zaman borsası” olarak işliyor, konuşmak istenilen kişi için açık arttırma teklifleri veriliyor. Aynı şekilde uygulama içinde de TNB alınıp satılabiliyor.

time new bank

Time New Bank bir spor firması ile beraber yaptığı; kullancıların eski İtalyan futbolcu Paolo Maldini ve Didier Drogba’nın da vaktini satın alıp konuşmalarını sağladığı bir pazarlama çalışması ile kendisinde söz ettirmişti.

TNB bu sistemin içinde ödeme aracı olarak kullanılan tokendır. Time New Bank (TNB) ; Binance, Huobi gibi çeşitli kripto para borsalarında işlem görmektedir.

Proje ile ilgili daha detaylı bilgi için videomuzu izleyebilirsiniz:

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz