Collab Land Discord Bağlantısı Nasıl Yapılır?

0
1331

Collab.Land Metamask cüzdanınızı Discord’a bağlayarak NFT veya kripto paralarınız ile gruplarda doğrulama yapmanızı ve varsa özel rol almanızı sağlayan bir uygulamadır.
Henüz katılmadıysanız; Virtual Tourist Discord kanalına buradan katılabilirsiniz.

Öncelikle Metamask’ınıza giriş yapınız. Discord grubuna katılıp roket smileysi göndererek insan olduğunuzu doğruladıktan sonra sol tarafta bulunan ;
#collabland-join sayfasına giriniz.
Açılan sayfada önce Lets go butonuna, daha sonra gelen ekranda connect wallet butonlarına basınız.

Gelen sayfadan Metamask cüzdanını seçerek önce connect daha sonrada sign işlemleri için onay verin. Bir sorun yoksa “Wallet Connected” sayfasın çıkacaktır.
Cüzdanınızı bağladıktan sonra eğer bağlı cüzdanda yeteri kadar VT token varsa yeni rolünüz olan VT Trader rölünü alacaksınız ve sadece VT hodlerlarına özel sayfayı görüntüleyebileceksiniz. Buradaki sesli chat kanalında Kripto Teknik discord özel yayınlarına katılabileceksiniz.

Metamask’a Virtual Tourist Token’i Eklemek

Metamask cüzdanınıza VT token eklemek için öncelikle sağ üst köşedeki ağlar kısmında AĞ EKLE diyerek BNB Smart Chain ağını ekleyip aktif etmelisiniz.
Gelen ekrandaki mavi renkli geçiş yap butonuna basarak BSC cüzdanınıza geçiş yapmış olursunuz.
Cüzdan sayfanızda TOKENLERİ İÇE AKTAR butonuna tıklayınız.
Gelen sayfada token sözleşme adresine :  0xEd66eC1acb7Dbd0C01cCCfF33E3fF1F423057C21
adresini yapıştırınız. Otomatik olarak alta VT yazısı gelecektir. Özel token ekle diyerek artık Metamask’ta VT bakiyenizi görüntüleyebilir.Token Gönderip alabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz