Binance’e Nasıl Kayıt olunur? Binance hesap açma nasıl yapılır?

0
245

En büyük kripto para borsalarından biri olan Binance’e nasıl kayıt olunur ?
Binance hesabı açarken neler yapmalısınız çok basit ve kolay bir şekilde adım adım anlatıyoruz. 5 dakikada kripto para alım satımı yapabilmek için aşağıdaki adımları izleyerek kolayca üye olabilirsiniz:

1-  Binance Kayıt Ol linkine tıklayarak aşağıda gözüken kayıt sayfasına gidin, “E-Posta veya Telefon ile Kaydolun” butonuna basın

2- Mail adresinizi girip kabul ediyorum tıkını işaretleyerek ileri tuşuna basın.

3- E-Mailinize gelen doğrulama kodunu giriniz ve sonraki adımda bir parola belirleyiniz.

4- Kimlik doğrulama işlemi için ileri diyerek telefonunuzdan KYC işlemine başlayınız. Bu Sekmede QR kodu tarayarak telefonunuz üzerinden kolaylıkla yapabileceğiniz gibi bilgisayar üzerinden de formu doldurarak yapabilirsiniz. Telefondan yapmanız çok daha pratik olacaktır.
Bu işlem için kimliğiniz yanınızda hazır olmalıdır. Kimliğinizin önlü arkalı birer fotoğrafını ilgili bölüme yükleyin. Kimliğinizi doğrulamak için kendi fotoğrafınızla beraber selfie benzeri şekilde fotoğraf çekin ve yükleyin

Gerekli bilgileri doldurup ’Gönder ve Devam Et’ but onuna tıklayın. Gönderdiğiniz bilgiler onaylandıktan sonra kimlik doğrulama işleminiz tamamlanmış olacaktır. Kısa süre içerisinde onaylanarak işlem yapmaya başlayabileceksiniz.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz