Bitcoin ve Ethereum Balinaları Piyasadaki Düşüşten Yararlanıyor

0
122
Bitcoin ve Ethereum
Bitcoin ve Ethereum

Lookonchain, BTC satın alma işlemine katılan bir balinadan bahsetti. Tweette, piyasadaki son düşüşün ortasında, yeni oluşturulan bir cüzdanın Binance’ten 700 BTC (29,36 milyon dolar) çektiğini ve bunları ortalama 41.948 dolar fiyatla satın aldığını belirtti.

Bitcoin balinasının bu hamlesi, pazarın gerileme döneminde stratejik bir satın alma işlemine işaret ediyor ve önde gelen kripto para biriminin uzun vadeli potansiyeline olan güveni gösteriyor. Binance’den belirli bir fiyat noktasında önemli miktarda geri çekilme, balinanın piyasa zamanlaması ve potansiyel bir toparlanma beklentisi hakkında soruları gündeme getiriyor.

Lookonchain’in ikinci tweet’i, Ethereum fiyatındaki son düşüşün ardından akıllı bir balinanın daha düşük bir fiyata 3.600 ETH (8,9 milyon dolar) satın aldığını belirterek anlatıyı sürdürdü. Tweet, balinanın ETH’yi daha düşük değerlerden satın alıp daha yüksek noktalardan satma konusundaki ustalığını vurguladı ve bu da yaklaşık 25,8 milyon dolarlık bir cari kâr elde edilmesini sağladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz