Bitcoin Bu Modelin Eşiğinde Olabilir

0
114
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

Önde gelen kripto analisti Ali Martinez’in grafiklerde ortaya çıkan endişe verici bir modele dikkat çekti. Martinez’in ana kripto para biriminin performansına ilişkin son güncellemesine göre, iki önemli satış sinyali ortaya çıktı ve bu, kripto para birimi üzerinde potansiyel aşağı yönlü baskıya işaret ediyor.

İlk sinyal, Bitcoin 12 saatlik grafikte 50 ile 100 Basit Hareketli Ortalama (SMA) arasında bir “death cross” ortaya çıkmasıdır. Bu model, kısa vadeli hareketli ortalama, bu durumda 50 günlük olan, 100 veya 200 günlük uzun vadeli hareketli ortalamanın altına geçtiğinde ortaya çıkar. Tarihsel olarak death cross, momentumun yükseliş eğiliminden düşüş eğilimine doğru potansiyel bir değişime işaret eden bir düşüş göstergesi olarak görülmektedir.

BTC, 63.300 dolarlık kritik destek seviyesinin üzerinde tutunamazsa, yatırımcıların kendilerini daha fazla düşüşe hazırlaması gerekebilir. Martinez, bu seviyenin ihlalinin BTC’nin daha düşük destek bölgelerini 61.000 $ ve hatta 59.000 $ seviyesinde test etmesine kapıyı açabileceği konusunda uyarıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz