Cathie Wood, Bitcoin’i (BTC) Dünyanın En Güvenli Varlığı Olarak Tanıttı

0
121
Cathie Wood
Cathie Wood

Şu anda 21Shares ile birlikte aktif bir Bitcoin ETF’si işleten Ark Invest şirketinin sahibi tecrübeli yatırımcı Cathie Wood, Bitcoin’in dünyanın en büyük bilgisayar ağı tarafından desteklendiğini belirtti.

Özellikle CNBC’nin Mad Money Sunucusu Jim Cramer, JPMorgan CEO’su Jamie Dimon ve Peter Schiff gibi isimlerin Bitcoin’e yönelik bazı eleştirilerin ardından Cathie Wood Bitcoin’i savundu. Ark Invest CEO’su tarafından sunulan ağ istatistikleri, Bitcoin’in değerli olduğunu ve en önemlisi yüksek düzeyde güvenliğe sahip olduğunu gösteren karşı argümanı doğruluyor.

Cathie Wood, Bitcoin’in karmaşık ağının “Amazon, Google ve Microsoft’un son 15-20 yılda oluşturduğu bulutların toplam boyutundan çok daha büyük” olduğunu belirtti. Bu yorumlar, Ark Invest’in dijital varlıklar direktörü Yassine Elmandjra’nın, Bitcoin’in hash oranının bu ay tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 500 exahash/s’ye ulaştığını vurgulayan gönderisine doğrudan bir yanıttı. Yassine, Bitcoin’in saniyedeki ham işlem sayısına göre dünyanın en güçlü süper bilgisayarından yaklaşık 500 kat daha fazla performans gösterdiği de dahil olmak üzere çılgın istatistikler paylaştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz