Cardano %300 ADA Fiyat Rallisi’nde 1,7 Dolara Ulaşabilir

0
41
Cardano (ADA)
Cardano (ADA)

Tanınmış kripto analisti Ali Martinez, Cardano (ADA) fiyatında önemli bir artış öngörerek tahminine ikna olmaya devam ediyor. Martinez’in tarihsel kalıplara ve mevcut piyasa dinamiklerine dayanan tahmini, önümüzdeki haftalarda ADA için %300’ün üzerinde potansiyel bir yükselişe işaret ediyor.

Martinez’in Mart ortasında yaptığı ilk görünüm, Cardano’nun mevcut yörüngesi ile 2018’den 2021’e kadar gözlemlenen modeller arasındaki çarpıcı benzerlikleri vurguladı. Martinez’e göre ADA’nın 0,55 ila 0,80 dolar aralığındaki konsolidasyonu, muazzam bir yükselişin habercisi olarak hizmet ediyor.

Analistin son güncellemeleri, bu yükseliş hissiyatının yinelendiğini gösteriyor; Martinez, ADA’nın mevcut pozisyonunun beklentilerle tam olarak aynı hizada olduğunu ve beklenen kırılmayı 1,70 dolara daha da sağlamlaştırdığını vurguladı.

ADA’nın fiyat tablosunda gösterilen birikim kalıplarından yola çıkan Martinez, tahminlerini şekillendirmede önceki döngülerin öneminin altını çiziyor. Özellikle, Cardano’nun 115 günlük bir birikim aşamasını takiben 2010 sonundaki yükselişi, %3.217’lik olağanüstü bir yükselişle sonuçlandı ve 3 $’lık zirve fiyatıyla sonuçlandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz