Haftanın Önemli Bitcoin ve Altcoin Haberleri

0
334
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

Haftanın Bitcoin Haberleri

Bloomberg analisti Jamie Coutts’a göre, büyük sahipler dijital varlık biriktirmeye devam ederken, Bitcoin’in boğa koşusu hala emekleme döneminde.

Tesla’nın finans müdürü (CFO) ve ‘Master of Coin’ Zach Kirkhorn, elektrikli otomobil devi ile 13 yıllık görev süresinin ardından istifa etti.

Tanınmış piyasa analisti Ali Martinez yakın tarihli bir tweet’te, Bitcoin’in fiyat düşüşü ile yeni Bitcoin (BTC) adreslerindeki önemli artış arasındaki ilgi çekici bir korelasyonun altını çizdi.

Ark Invest CEO’su Cathie Wood ve Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz, bir spot bitcoin (BTC) ETF’sinin yakında onaylanacağı konusunda iyimser. 

Kripto hizmetleri sağlayıcısı Matrixport Perşembe günü bir raporda, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun hızlı bir şekilde art arda birkaç spot Bitcoin (BTC) borsa yatırım fonunu onaylayarak dünyanın en büyük dijital para birimi için bir sonraki yükselişi tetikleyeceğini söyledi.

Haftanın Altcoin Haberleri

Bir Twitter kullanıcı, anonim bir ETH kullanıcısının ölü Ethereum cüzdanına 4,6 milyon dolar değerinde değerinde toplam 2.500 ETH aktardığını tweetledi.

Zincir üstü analitik firması IntoTheBlock, ikinci en büyük kripto para birimi olan Ethereum’un volatilitesinin daha önce hiç görülmemiş düşük seviyelere ulaşması nedeniyle ETH ücretlerinde önemli bir düşüş bildirdi.

XRP’nin fiyatı, önde gelen borsa Gemini’de kısa bir süre için 50 dolara yükseldi. Yükseliş, platformun XRP Ledger (XRP) desteğini kamuoyuna açıklamasından kısa bir süre sonra geldi.

Bir ABD kripto borsası olan Gemini, bu haftanın başlarında teaser tweet’leri ve ardından büyük bir listeleme duyurusu ile XRP topluluğunu büyüledi. Yeni bir Twitter duyurusunda, kripto borsası her gün saat 15:00’te 4.000 XRP dağıtacağını belirtti.

Kripto analitik platformu Santiment’ten alınan veriler, 100.000 ila 10.000.000 ADA kripto para tutan ADA balinalarının ve köpekbalıklarının Eylül 2022’den bu yana en yüksek seviyelerine ulaştığını gösterdi.

Önemli bir ilerleme kaydeden anetaBTC, Cardano’nun uzun zamandır beklenen ana ağ operasyonlarının başladığını gururla duyurdu.

Binance, 15 Ağustos’ta 1. katman blok zinciri SEI Network’ün yerel tokeni SEI’yi listelemeye hazırlanıyor. Merkezi olmayan borsa Aevo’nun ön listeleme vadeli işlemlerinden alınan verilere göre, traderlar şu an itibarıyla SEI’nin ilk çıkışından hemen sonra 26 sentte el değiştirdiğini görüyor.

Haftanın Diğer Kripto Para Haberleri

Tanınmış küresel ödemeler lideri PayPal, kripto para piyasasına katılımını hızlandırarak kendi dijital stablecoin’i PayPal USD’yi (PYUSD) piyasaya sürdü.

Zincir üstü veriler, bir balinanın Huobi’ye iki büyük para yatırdığını ve borsanın USDT ve Ether varlıklarını artırdığını gösteriyor.

Almanya’nın mali düzenleyicisi BaFin, OpenAI CEO’su Sam Altman tarafından ortaklaşa kurulan bir dijital para birimi projesi olan Worldcoin hakkında soruşturma başlattı.

ABD menkul kıymetler düzenleyicisinin kararı, Bitstamp borsasının birkaç büyük kripto para biriminin yakında listeden çıkarılacağını duyurmasına neden oldu.

Kripto borsası Binance, yeni DOGE/USDT opsiyonlarının eklendiğini duyurdu. En iyi kripto borsası Binance, yeni haftalık Dogecoin opisyonlarının listesini duyurdu. Kripto borsası tarafından yapılan bir duyuruya göre Binance Options, DOGEUSDT Haftalık Opsiyonları başlatacak.

Aptos (APT) tokenleri, ağın Microsoft (MSFT) ile bir ortaklık ilan etmesinin ardından Çarşamba günü %15’e kadar yükseldi. 

Riot Platforms, Çarşamba günkü kapanışın ardından ikinci çeyrek kazançlarını bildirdi. Halka açık en büyük bitcoin madencilerinden biri olan Riot Platforms (RIOT), Çarşamba günü yaptığı ikinci çeyrek kazanç açıklamasında karışık kazanç bildirdi.

Visa, Ethereum DeFi kullanıcılarının gas ücretini fiat cinsinden ödemesini sağlayan testi tamamladı. Amerikan çok uluslu ödeme devi Visa Inc, Ethereum’un ERC 20 işlemleriyle ilgili gas ücretlerini ödemek için devrim niteliğinde bir yol öneriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz