Bitstamp, Bu Altcoinleri Listeden Çıkaracak

0
247
Bitstamp
Bitstamp

ABD menkul kıymetler düzenleyicisinin kararı, Bitstamp borsasının birkaç büyük kripto para biriminin yakında listeden çıkarılacağını duyurmasına neden oldu.

Çinli kripto gazetecisi ve blog yazarı Colin Wu’nun yakın tarihli bir gönderisine göre, büyük kripto ticaret platformu Bitstamp, ay sonunda birkaç büyük kriptoyu listeden çıkarmayı planladığını duyurdu.

Liste, Solana (SOL), Polygon (MATIC), Decentraland (MANA), The Sandbox (SAND) ve diğer birkaçı gibi toplam yedi kripto para gibi popüler dijital para birimlerini içeriyor.

Ticaret 29 Ağustos’ta duracak. Bir blog gönderisinde Bitstamp, borsanın özellikle düzenleyici kararlar ışığında ticaret için sağladığı kripto para birimleri listesini sürekli olarak gözden geçirdiğini yazdı. Şimdi, SEC’in menkul kıymetler olduğuna inandığı kriptolar listesinin yakın zamanda yayınlanmasının ardından, Bitstamp yedi kriptoyu kalıcı olarak listeden çıkarmayı planlıyor: SOL, AXS, CHZ, MANA, MATIC, NEAR, SAND.

Bahsi geçen tarihte, bu kriptolara bağlı tüm yeni siparişler kaldırılacak ve devam eden tüm siparişler devre dışı bırakılacaktır. Bitstamp, müşterilerin bu para birimlerini platformun cüzdanlarında tutmaya devam edebileceklerini ve uygun bir zamanda çıkarabileceklerini vurguladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz