XRP, Listelemeden Sonra Kısa Süreliğine 50 Dolara Fırladı

0
317
XRP
XRP

XRP’nin fiyatı, ünlü Gemini borsasında bir an için şaşırtıcı bir şekilde 50 dolara yükseldi. XRP’nin fiyatı, önde gelen borsa Gemini’de kısa bir süre için 50 dolara yükseldi. Yükseliş, platformun XRP Ledger (XRP) desteğini kamuoyuna açıklamasından kısa bir süre sonra geldi. Sosyal medya kullanıcıları tarafından bildirildiği üzere, ani fiyat artışının önde gelen kripto borsasının sisteminde bir aksaklık olduğuna inanılıyor.

XRP’nin Gemini’de aniden 50 dolara yükselmesi bir dizi faktörden kaynaklanabilir: sipariş defteri dengesizliklerinden gecikme ve kullanıcı arabirimi hataları gibi teknik sorunlara kadar.

Gemini, daha önce toplulukla birçok kez alay ettikten sonra nihayet Perşembe günü XRP’nin listelendiğini duyurdu. XRP’nin eklenmesiyle, kullanıcılar artık Gemini’nin farklı uygulamaları aracılığıyla USD, GBP, EUR ve daha fazlasını içeren birden fazla döviz çifti için token ticareti yapabilecekler.

CoinGecko verilerine göre, token şu anda Gemini de dahil olmak üzere büyük spot borsalarda 0,63 dolardan el değiştiriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz