Haftanın Bitcoin ve Altcoin Haberleri

0
434
Blockchain
Blockchain

Haftanın Bitcoin Haberleri

Bitcoin hafta başında Barry Silbert’in kripto imparatorluğunu çevreleyen belirsizliğe rağmen 17.000 doları seviyesini geri kazanmayı başardı.

JPMorgan CEO’su Jamie Dimon, kripto para birimlerini “merkezi olmayan bir saadet zinciri” olarak tanımlayan sadık bir eleştirmen olmaya devam ediyor. J.P. Morgan 41. Yıllık Sağlık Konferansı’nda bir görünüm sırasında JPMorgan CEO’su Jamie Dimon, Bitcoin’i “merkezi olmayan bir saadet zinciri” olarak eleştirdi.

MicroStrategy’nin kurucusu Michael Saylor BTC’deki yükseliş duruşunu doğrularken, şirketin hisseleri yılın başından bu yana %23 arttı. 

Kripto para piyasası, Bitcoin kripto para başına 20.000 doların biraz üzerine çıktığı için Cuma günü rallisine devam etti. CoinGecko’nun verilerine göre, FTX’in muhteşem çöküşünden önce Bitcoin, Kasım ayının başından beri bu kadar yüksek fiyatlandırılmamıştı. 

Haftanın Altcoin Haberleri

Kripto analisti Ali Martinez’e göre ikinci en büyük dijital para birimi Ethereum’un fiyatı düşebilir.

XRPL geliştiricilerine çözümlerini ve yeniliklerini ilerletmek için gereken altyapıyı, araçları, hizmetleri, programları ve desteği sağlayan ekip olan RippleX, Wave 4 XRPL hibelerini kazananları açıkladı. 

Ripple bağlantılı kripto para XRP’deki şaşırtıcı meblağlar ‘bilinmeyen’ cüzdanlar arasında taşındı.

Cardano’nun fiyatı, aylarca süren ciddi düşük performansın ardından son 24 saatte kabaca %17 arttı. 

Dünyanın en popüler meme coin’i Dogecoin, son 24 saatte en iyi performans gösteren kripto para birimleri arasında yer alıyor. Dogecoin’in (DOGE) fiyatı gün içinde %7,8 artarak onu ilk 10 kripto para birimi arasında en iyi performans gösteren ikinci varlık haline getirdi. 

MATIC balinaları, piyasada işlem gören hacimdeki artışı göz önünde bulundurarak her zamankinden daha aktif. 

2023, yakılan Shiba Inu (SHIB) tokenindeki artışla iyi bir başlangıç yaptı. SHIB yakma web sitesine göre, son 24 saat içinde milyonlarca SHIB ölü adreslere gönderildiği için Shiba Inu yakma oranı %1.395 gibi büyük bir artış gösterdi.

Shiba Inu (SHIB) balinası Binance’ten 4 trilyon token taşıdı ve borsa 60 günde 12 milyar doların üzerinde değer kaybetti. 

Litecoin’in (LTC) bir sonraki yarılanmasının bu yılın Ağustos ayında gerçekleşmesi bekleniyor. Rekt Capital’in analitik verilerine göre, Litecoin’in fiyatının halving öncesi ve sonrası tarihsel düşük ve yüksek seviyeleri takip etme eğilimleri var.

Popüler SHIB meme tokeninin yanma oranı bir gecede %900’ün üzerinde arttı.

Avalanche (AVAX) fiyatı beklenmedik bir şekilde neredeyse %25 arttı. Avalanche işlem hacmi, traderlar kar elde etmek için son dalgalanmaya atlarken %400’ün üzerinde fırladı. 

The Paypers’ın yakın tarihli bir haberine göre CoinGate kripto ödeme işlemcisi, küresel bir SaaS platformu olan Wix ile ortaklığa girdi. 

Kripto para ekosisteminde devam eden rallide genel olarak devam eden Aptos (APT), son 24 saat içinde en iyi performans gösteren altcoinlerden biri haline geldi. 

Djed geliştiricileri, yaklaşan algoritmik stablecoin lansmanı hakkında hatırlatma gönderdi. Cardano destekli stablecoin’in resmi kolu, Djed’in Ocak ayında piyasaya sürüleceğini duyurdu.

Altcoinler
Altcoinler

Haftanın Diğer Kripto Para Haberleri

Üst düzey bir siber güvenlik ve AML ekibi olan SlowMist, Web3 segmentindeki saldırılar, bilgisayar korsanlıkları ve diğer güvenlik olayları hakkındaki yıllık raporunu paylaştı.

CNBC ile yakın zamanda yapılan bir röportajda Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz, kripto için görünümün ne harika ne de korkunç olduğunu söyledi.

Coinbase hissesi Pazartesi günü %15 artış kaydederek diğer kripto hisselerinin büyümesine öncülük etti. 

Jane Manchun Wong’a göre, sosyal medya şirketi Twitter’ın “Coins” adlı yeni bir özelliği kullanıma sunmaya biraz daha yaklaştı. 

İflas borsası FTX, alacaklılara ödeme yapmak için 4,6 milyar dolar değerinde altcoin satmak istiyor. 

Coinbase’in iş gücünü azaltacağını duyurmasından günler sonra, Crypto.com bugün kendisinin de küresel personelini %20 azaltacağını açıkladı. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz