Avalanche Ticaret Hacmi %400 Fırladı

0
211
Avalanche (AVAX)
Avalanche (AVAX)

Avalanche (AVAX) fiyatı beklenmedik bir şekilde neredeyse %25 arttı. Avalanche işlem hacmi, traderlar kar elde etmek için son dalgalanmaya atlarken %400’ün üzerinde fırladı. Avalanche’ın insanlara, işletmelere ve hükümetlere ölçülü, kullandıkça öde temelinde isteğe bağlı bulut bilgi işlem platformları ve API’ler sunan Amazon’un bir bölümü olan Amazon Web Services ile ortaklığına ilişkin haberlerin ardından, Avalanche’ın yerel tokeninin fiyatı, AVAX, beklenmedik bir şekilde neredeyse %25 arttı.

Şimdilerde AVAX %21 artışla 15,16 dolardan işlem görüyordu. Alım satım faaliyetlerinde ve ardından işlem gören hacimlerde bir artış, yatırımcıların artan ilgilerinin bir sonucu olarak belirli bir projeye ani bağlılıklarının sinyalini verebilir. Bununla birlikte, bazı gözlemciler, alıcılar ve satıcılar arasında aktarılan toplam birim sayısının veya işlem hacminin, yatırımcı konumlandırmasının güvenilir olmayan bir göstergesi olduğunu iddia etmektedir.

Resmi Avalanche Twitter hesabı, Amazon ile olan ortaklığını kutladı. Ava Labs, AWS İş Ortağı Ağı (APN) üyeliği sayesinde artık müşterilerin 150’den fazla ülkede 100.000’den fazla iş ortağıyla birbirine bağlı olan AWS’de özel teklifler uygulamasına yardımcı olabilir. Kripto alanındaki birçok kişi için bu, büyük bir benimseme haberini temsil ediyor. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz