Litecoin, Halving Sonrası Yükselebilir

0
390
Litecoin (LTC)
Litecoin (LTC)

Litecoin (LTC) yarılanması öncesinde, fiyat artışını tarihin nasıl belirleyebileceği aşağıda açıklanmıştır. Litecoin’in (LTC) bir sonraki yarılanmasının bu yılın Ağustos ayında gerçekleşmesi bekleniyor. Rekt Capital’in analitik  verilerine göre, Litecoin’in fiyatının halving öncesi ve sonrası tarihsel düşük ve yüksek seviyeleri takip etme eğilimleri var. Halving, kripto para madenciliği için sunulan ödülün yarıya indirildiği, proof of work (PoW) blockchain protokollerine özgü bir olaydır.

Şu anda, Litecoin madenciliği için blok başına mevcut ödül 12,5 LTC olarak belirlendi ve bu, bir sonraki halving döngüsünde düşecek. Bu olay genellikle, kripto parayı oluşturmakla görevli olanlar için caydırıcı bir etki yaparak kripto paranın değerinin korunmasına yardımcı olur ve bu da birçok kişiyi zorlayabilir.

Rekt Capital tarafından gözlemlendiği üzere, Litecoin’in fiyatı ilk yarılanmadan yaklaşık 122 gün önce dibe vurdu ve sonrasında %822 arttı. Kripto para biriminin ilk olarak 243 gün dibe vurduğu ve ardından %550 ralli yaptığı ikinci yarılanmadan önce de benzer bir model gözlemlendi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz