FTX Milyarlarca Altcoin Satışı Planlıyor

0
388
FTX
FTX

İflas borsası FTX, alacaklılara ödeme yapmak için 4,6 milyar dolar değerinde altcoin satmak istiyor. İflas etmiş dijital para ticaret platformu FTX Derivatives Exchange, 4.6 milyar dolar değerinde altcoin satışını planlayarak yakında kripto endüstrisindeki dengeyi dengeleyebilir. Şirketin avukatlarından biri olan Andy Dietderich tarafından açıklandığı üzere, toplam 5 milyar dolarlık likit varlık bulundu ve belirtilen değeri stratejik olmayan altcoin varlıklarında satma planları var.

FTX, Kasım ayında iflas başvurusunda bulunduğundan beri, mevcut CEO’su John Ray ve tasfiye ekibi, borsanın tonlarca alacaklısını geri ödemek için kullanabileceği nakit bulmak için çeşitli yollar araştırıyor. FTX çöktüğünde, alacaklılarının sayısının en az 100.000 olduğunu ve toplamda bir milyona kadar çıkabileceğini ilan etti. Bu müşterilere toplam yaklaşık 8 milyar dolar borçlu olan borsanın mevcut sürücüleri, şirketin şu anda sahip olduğu her değerli varlığı tasfiye etmek arasında kalmış durumda.

Fon toplama ihtiyacının bir parçası olarak firma, diğerlerinin yanı sıra FTX Europe ve Embed Technologies dahil olmak üzere tamamına sahip olduğu dört yan kuruluşunu satmak için izin istedi. Satabileceği 4,6 milyar doların üzerinde altcoin olduğunun ortaya çıkmasıyla, borsanın alacaklıları için adil bir rahatlama yakın olabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz