Etherscan’den Gelen ENS Verileri Artık Google Arama Sonuçlarında Görünüyor

0
108
Ethereum Name Service (ENS)
Ethereum Name Service (ENS)

Teknoloji devi Google, Etherscan’den elde edilen veriler aracılığıyla Ethereum Name Service (ENS) verilerini arama sonuçlarına entegre etti.

Eski bir ENS çekirdek ekibi üyesi olan Brantly Millegan, güncellemeyi fark etti ve haberi X’te yayınladı. Cointelegraph, bu özelliği, aralarında ENS’nin kurucu ortağı Vitalik Buterin’e ait olan Vitalik.eth’in de bulunduğu birkaç ENS adresiyle test ederek doğruladı.

Google, kripto ve blockchain teknolojisiyle giderek daha fazla ilgilenmeye başladı. Mayıs 2023’te Ethereum cüzdan bakiyeleri için yerel desteği başlattı.

Başlangıçta kullanıcılar belirli bir genel adresi arayabilir ve cüzdan bakiyesini doğrudan arama sonuçlarında görüntüleyebilir. Bu işlevsellik artık ENS alanlarına genişletildi.

2022’de Google, bazı Ethereum cüzdan adreslerinin Ether bakiyelerinin Google arama motoru tarafından takip edilmesini sağlayan bir kripto özelliğini entegre ederek Etherscan’e gitme ihtiyacını ortadan kaldırdı.

Bu özellik ilk olarak Google Ventures’ın müdürü Han Hua tarafından 11 Ekim 2022’de yayınlanan bir gönderiyle kamuoyuna duyuruldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz