Adam Back, Bitcoin ETF’lerinin Hala Fiyatlandırılmadığını Söyledi

0
109
Adam Back
Adam Back

Blockchain teknoloji firması Blockstream’in CEO’su ve kurucu ortağı Adam Back, yakın zamanda yaptığı bir açıklamada, Ocak ayının başlarında başlatılan Bitcoin Borsa Yatırım Fonu (ETF) hakkındaki iyimserliğini dile getirdi.

Back, Bitcoin ETF’ye ilişkin yükseliş duruşu sergiledi ve şunları belirtti: “Bitcoin ETF’leri hâlâ fiyatlandırılmadı.”

Back, Bitcoin ETF’lerine ilişkin yükseliş duruşuna katkıda bulunan birçok önemli noktayı özetledi. İlk olarak, ETF lansmanından sadece birkaç gün sonra Grayscale’in GBTC’sinde iflasların sona erdiğinden bahsetti.

Ayrıca Back, günlük 500 milyon dolardan 1 milyar dolara kadar değişen satın alma engelleriyle Bitcoin ETF’lerine sermaye akışının altını çizdi. Özellikle, bu kurumsal sermaye akışı Bitcoin’in fiyat artışı için önemli bir tetikleyici olabilir.

Back ayrıca, Bitcoin’e yönelik kurumsal talep arttıkça, spot piyasalara OTC akışının da artacağının tahmin edildiğini ve bunun da Bitcoin ETF’lerine akışı artıracağını belirtti. Back, ETF satış kanallarının hala büyümenin ilk aşamalarında olduğunu ve birçoğunun henüz tam olarak oluşturulmadığını veya gerekli eğitim ve onaylarla donatılmadığını belirtti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz