Chainlink Staking İlerlemesinde Bir Sonraki Büyük Adımı Duyurdu

0
179
Chainlink
Chainlink

Merkezi olmayan blockchain oracle ağı Chainlink, staking yolculuğundaki bir sonraki büyük adımı açıkladı: Chainlink Staking v0.2.

Bir tweet’te belirtildiği gibi, Chainlink staking’i toplam 45 milyon LINK havuz büyüklüğüne sahip bir platforma yeniden tasarlayan Chainlink v 0.2 yükseltmesi ufukta görünüyor. Daha önceki bir sürümde belirtildiği gibi, Chainlink staking’in bir sonraki sürümünün (v0.2) 4. çeyrekte piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Geçen Aralık ayında, Ethereum’daki ETH/USD Veri Akışının kriptoekonomik güvenliğini destekleyen 25 milyon LINK staking havuzundan oluşan Chainlink staking’in (v0.1) ilk beta sürümü görüldü. Staking v0.2’nin lansmanında, üst sınır olan 45 milyon LINK havuzu, topluluk üyeleri için 40.875.000 LINK tahsisinden oluşacak ve geri kalanı, şu anda Chainlink Veri Akışlarına hizmet veren Chainlink düğüm operatörlerine tahsis edilecek.

Sürüm 0.2, stake edilmiş LINK’i bir sonraki stake etme sürümü yayınlanıncaya kadar kilitlemek yerine, stake edilmiş LINK’i geri çekmek için bir ayırma mekanizması içerir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz