Artık HSBC Bank Kullanıcılarının SHIB ve XRP Ödemeleri Mümkün Oluyor

0
260

Shiba Inu, XRP, Bitcoin, Ethereum artık HSBC müşterileri tarafından fatura ödemek için kullanılabilir. Blockchain ödeme sistemi FCF Pay, sonunda kripto paranın benimsenmesini artırabilecek heyecan verici bir duyuru yaptı. FCF Pay, yeni bir tweet’te, önde gelen finansal hizmetler şirketi HSBC kullanıcılarının artık ipotek faturalarını ve kredilerini FCF Pay aracılığıyla kripto para birimleriyle ödeyebileceklerini bildirdi.

Dünyanın en iyi bankacılık ve finansal hizmet şirketlerinden biri olan HSBC, dünya çapında milyonlarca müşteriye hizmet veriyor, dolayısıyla bu haber kripto para birimleri için büyük bir gelişme olmaya devam ediyor. HSBC müşterileri, Bitcoin, Ethereum, Binance Coin, Dogecoin ve diğerleri gibi diğer kripto varlıkları da dahil olmak üzere kabul edilen kripto para birimleri, Shiba Inu (SHIB) ve XRP ile ödeme yapabilecek.

Kripto paranın benimsenmesi, ödeme aracı olarak kullanımıyla birlikte sürekli artıyor. Japonya’nın en büyük yatırım bankası Nomura, yakın zamanda dijital varlık yan kuruluşu Laser Digital Asset Management aracılığıyla kurumsal yatırımcılar için bir Bitcoin Benimseme Fonu başlattı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz