13 Kasım Ripple (XRP) Teknik Analizi

0
395

Ripple şirketinin 7-8 Kasım tarihlerinde Singapurda düzenlenlediği Swell etkinliğiyle alakalı uzun zamandır yatırımcıda ciddi bir beklenti oluşmuştu. Bu beklentinin Ripple şirketi tarafından tam olarak karşılanmaması sonucunda XRP fiyatlarının düşüş çizgisine girdiğini görüyoruz. 30 cent seviyelerinin defalarca denenip bir türlü aşılamaması XRP yatırımcısında ciddi anlamda hayal kırıklığı yarattı. Geldiğimiz nokta itibariyle XRP’nin 27 centlere gerilediğini ve tüm hareketli ortalamalarının gerisine düştüğünü görüyoruz.

Günlük grafikte baktığımızda yaklaşık 7 gündür üst üste Heikin Ashi indikatörünün sat sinyali ürettiğini görebiliriz. Fiyatların Bollinger bandının alt çizgisine bitişik hareket etmesi de teknik açıdan olumsuz bir gösterge olarak karşımıza çıkıyor.

Genel anlamda baktığımızda Swell etkinliğiyle alakalı beklentilerin 24 cent seviyelerinden satın alınmaya başlayarak 30 cent direnç seviyesine kadar geldiğini göz önünde bulundurunca fiyatların bu güçsüz dinamikle devam etmesi halinde tekrar 24 centlere varan geri çekilmeler yaşanabilir. 30 cent direncinin tekrar zorlanması ve üzerinde kapatmalar yapılması durumunda ise XRP’deki bir sonraki direnç seviyesi olan 33 centlere kadar bir yükseliş öngörülebilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz