Brave browser 1.0 resmi versiyonu yayınladı!

1
401

Hız ve gizlilik üzerine odaklanmış blockchain altyapısında reklam çözümleri sunan internet tarayıcısı Brave Browser’ın 1.0 versiyonu çıktı. Uzun geliştirmelerin ardından sunulan yeni güncelleme ile Brave Rewards sistemi IOS dahil bütün platformlarda aktif edildi. Reklamverenler için şeffaf bir ortam sunan, aynı zaman kullanıcıların internette gezdikçe Basic Attention Token (BAT) kazanmasına ve siteler arasında daha hızlı dolaşmasını sağlayan Brave browser kripto para dünyası kullanıcıları arasında oldukça popüler.

Brave beta süresince dünyada 8.7 milyon aktif kullanıcıya ulaşarak geleneksel tarayıcılara ciddi bir rakip olduğunu ortaya koymuştu. Beta sürecinden çıkan tarayıcıda kullanıcılar takip ettikleri içerik üreticilere direk BAT ile bağış yapabiliyorlar. Brave ekibinin bildirdiğine göre Brave browser; Chrome’a göre %58 daha az veri kullanıyor, Firefox ve Chrome’a göre 3-6 kat arası daha hızlı sayfa yüklemesi sağlıyor.
Brave browserı BURADAN indirebilirsiniz.

[cryptocurrency_widget type=”card” template=”basic” color=”blue” assets=”BAT~USD” api=”cryptocompare.com” realtime=”true” animation=”flash”]

BAT Binance başta olmak üzere pek çok borsada işlem görmektedir.

 

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz