Seyahat Şirketi, Müşterilerin Bitcoin İle Uçuş Yapmalarını Sağlıyor

0
308

Birleşik Krallık merkezli bir Seyahat şirketi olan Alternative Havayolları, kripto ile ödemeleri kolaylaştırmak için İsviçre merkezli kripto para servisi Utrust ile 13 Kasımda ortaklık kurdu.

İki şirket, müşterilere Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Dash, DigiByte (DGB) ve uTrust’ın yerel tokenı UTK gibi kripto para birimleri ile ödeme yaparken uçuş rezervasyonu yapma olanağı sunmayı planlıyor.

650’den fazla havayolu şirketini arayın ve kripto ile ödeme yapın

Seyahat firmasının web sitesi, müşterilerinin Delta, United, British Havayolları, Virgin ve Emirates gibi 650’den fazla havayolundan arama yapmalarını sağlıyor.

Ağustos ayında, Portekizli spor kulübü SL Benfica’nın bilet ve mal için kripto para birimi ile ödemeleri kolaylaştırmak için Utrust ile ortaklık kurduğunu bildirildi. Yeni ödeme seçeneği, hayranların ve müşterilerin Utrust’un yerel token (UTK) ve en iyi kripto para birimleri Bitcoin ve ether ile kulübün web sitesinde bilet ve herhangi bir ürün satın almasına izin verecek.

Miami Uluslararası Havaalanı’nda bitcoin ATM kuruldu

Miami uluslararası havaalanından uçmak ve BTC ile biletlerini ödemek isteyenler için, BİTCOİN ATM firması Bitstop, Ekim ayı ortalarında havaalanında makinelerinden birini kurdu.

Bitstop kurucu ortağı ve baş strateji sorumlusu Doug Carrillo, giderek daha fazla insanın kolay ve güvenli olduğu için nakit yerine bitcoin ile seyahat etmeyi tercih ettiğini belirtti. Carillo şöyle dedi:

“Miami Uluslararası Havaalanı, müşterilerimizin dolarını Bitcoin için ya da tam tersi uygun bir şekilde değiştirmeleri ve yurtiçinde veya yurtdışında seyahat etmeleri için mükemmel bir yerdir.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz