Solana (SOL) Büyük Balina Hareketleri Kaydetti

0
165
Solana
Solana

Şaşırtıcı bir olay döngüsünde, Solana (SOL) kripto para birimi büyük balina hareketlerine tanık oldu ve kayda değer işlemler, önemli kar alma stratejilerine işaret ediyor. Önde gelen bir blockchain analiz platformu olan Lookonchain, Binance kripto borsasında önemli miktarda SOL yatıran ve çeken bir balinaya ilişkin öngörülerini paylaştı.

Lookonchain’e göre bir balina, Binance’e 32,8 milyon dolara eşdeğer 303.756 SOL tutarında şaşırtıcı bir para yatırdı ve bu da hareketin kâr amaçlı satış amacıyla yapıldığı yönündeki spekülasyonları artırdı. Geçtiğimiz ay aynı balina, Binance’ten 66,5 dolar oranıyla 28,18 milyon dolar değerindeki etkileyici 423.754 SOL’u geri çekti. Bu çekilmelere rağmen balinanın hala 119.998 SOL’u (12,44 milyon dolar) var ve bu da 17 milyon doları aşan bir kârla sonuçlanıyor.

Büyük kripto para birimi işlemlerini izleyen bir hizmet olan Whale Alert de Solana ağında önemli bir hareket olduğunu bildirdi. Bilinmeyen bir cüzdandan başka bir bilinmeyen cüzdana şaşırtıcı bir şekilde 63,47 milyon dolara eşdeğer 600.000 SOL tutarında devasa bir transfer yapıldı ve bu, zaten ilgi çekici olan işlemler dizisine gizemli bir hava kattı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz