Yeni Ethereum, XRP ve Solana Çiftleri Binance’te Yayına Başlayacak

0
146
Binance
Binance

Kullanıcı ticaret deneyimini geliştirmek ve daha geniş bir seçenek yelpazesi sunmak amacıyla Binance, Ethereum (ETH), Solana (SOL) ve XRP gibi popüler kripto para birimleri için USDC marjlı kalıcı sözleşmelerin lansmanını duyurdu.

125 katına kadar kaldıraç oranına sahip bu yeni işlem çiftlerinin tanıtımı 3 Ocak 2024’te saat 12:30’da yayınlanacak. Bu hamle, Binance’in yakın zamanda USDC’ye karşı XRP ve ADA işlem çiftlerini eklemesinin hemen ardından geliyor ve platformun stratejik manevralarını ve stablecoin’in ekosistemine kayda değer geri dönüşünü gösteriyor.

USDC teminatlı vadeli işlem sözleşmelerinin lansmanını kutlamak için Binance Vadeli İşlemler, belirtilen dönem içindeki tüm işlemlerde %10 promosyonlu işlem ücreti indirimi sunuyor.

Binance Vadeli İşlemler platformunda işlem ücretlerini BNB ile ödemeyi tercih eden kullanıcılar için, USDC teminatlı vadeli işlem sözleşmelerine yönelik %10 promosyonlu işlem ücreti indirimi, mevcut %10 BNB ücret indirimine ek olarak ek bir avantaj sağlayacaktır. Bu çifte indirim, BNB kullanıcılarına katma değer sağlayarak yeni işlem çiftleriyle daha fazla etkileşimi teşvik ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz