SBF, 25 Yıl Hapis Cezası Aldıktan Sonra Şimdi Yaptıklarından Pişmanlık Duyuyor

0
72
SBF
SBF

ABC News’e verdiği röportajda FTX’in kurucusu ve eski CEO’su Sam Bankman-Fried (SBF), yaptıklarından dolayı pişmanlık duyduğunu söyledi. Bankman-Fried, geçtiğimiz Perşembe günü yedi farklı dolandırıcılık ve komplo suçlamasından dolayı 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Feshedilmiş kripto para borsası FTX’in kurucusu ve eski CEO’su Sam Bankman-Fried, geçen hafta dolandırıcılık suçundan 25 yıl hapis cezasına çarptırılmasının ardından yaptıklarından dolayı pişmanlık duyduğunu söyledi.

Geçtiğimiz Perşembe günü, ABD Bölge Hakimi Lewis Kaplan cezayı açıklarken, Bankman-Fried’ın “korkunç suçları” nedeniyle hiçbir zaman pişmanlık duymadığını söyledi.

Bankman-Fried, ABC News’e “Her gün hakkında düşündüğüm şeylerin çoğu bunlar” dedi. “Yaptığım şeyin yasa dışı olduğunu hiçbir zaman düşünmedim. Ancak kendimi yüksek bir standartta tutmaya çalıştım ve kesinlikle bu standardı karşılayamadım. Binlerce müşteriden umutsuzluğu, hayal kırıklığını ve ihanet duygusunu duydum ve gördüm; mevcut fiyat üzerinden tam ödemeyi hak ediyorlar.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz