Origin Token Nedir? OGN Ne İşe Yarar?

0
1400

Origin Protocol kişiden kişiye ticareti aracısız bir şekilde gerçekleştirmeyi hedefleyen ve e-ticaret sistemlerine altyapı sağlayan bir platformdur. Origin market uygulaması ve partner uygulamalarında alıcılar ve satıcıları bir araya getirerek kişilere ticaret platformu sağlar.  Origin bu alanda şu dört madde ile öne çıktığını söylüyor:
-Alıcılar ve satıcılar, middleman denen aracılar aradan çıkmasıyla düşen komisyonlar sayesinde %20-%30’a varan ücret tasarruf sağlar.
– Sistemdeki teşvikler sayesinde isteyen herkes ağ üzerine stake yapabilir, yeni kullanıcıları davet edebilir veya uygulama geliştirebilir.
-Pazarlar bankasız kişilere bile erişebilir.
-Kişiden kişiye market alanı sansüre dayanıklıdır, kapanma ve yasaklamalara maruz kalması çok zordur.

Airbnbn, Amazon, Booking, Fiverr ve benzeri gösterilebilecek onlarca büyük e-ticaret sitesinin aldığı yüksek komisyonlarının karşısında Origin altyapısında faaliyet gösterebilecek komisyonsuz halleri ile ciddi bir pazar yakalayabileceklerine inanıyorlar.

Platformun kripto parası OGN Token sistemde hem ticarette ödeme aracı olarak hem de teşvikler, referanslar ve ödüller için kullanım amacındadır.

Pek çok büyük yatırım şirketinden yatırım alan OGN’nin ilk olarak Binance borsasından piyasaya gireceği duyuruldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz