Bitcoin’de Trend Değişmeye Çok Yakın!

0
1139

Bitcoin(BTC)’in son yükselişi ile birlikte uzun vadeli gidişat için oldukça önemli bir haftada olduğumuzu söyleyebiliriz.  Bir süredir bir kanal içerisinde stabil hareket eden BTC sonunda volatilitesine tekrar kavuştu ve yön olarak yukarıya gösteriyor.
Aşağıdaki haftalık grafikte görebileceğiniz gibi Bitcoin fiyatı uzun bir aradan sonra 20 haftalık ortalamayı kırmaya çok yakın. En son bu olduğunda 14.000$’a gittiğimiz süreç başlamıştı.

Aynı şekilde haftalıkta MACD indikatörü yeşile dönmek üzere. Bitcoin bu haftayı 8420$’ın üzerinde kapanırsa yeni bir boğa koşusunun başlayabileceğinden söz edebiliriz.

Aralık ayında haftalık grafikte 50 MA-100MA‘yı yukarı kırmıştı ki bu bir önceki sefer olduğunda sonraki dönemde Bitcoin 20.000$ ile all-time-high seviyesine ulaşmıştı.

Uzun vadeli grafikte baktığımızda Bitcoin’de işler iyi gitmeye çok yakın görünüyor. Grafikler tekerrür ederse Mayıs’da gerçekleşecek yarılanma öncesi  BTC en azından 14.000$ dolar denemesi yapabilir ve olası FOMO dalgalarıyla 2020 ilk yarısında oldukça hareketli bir piyasa görebiliriz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz