OKX, ZetaChain (ZETA) ile Yeni Jumpstart Etkinliğini Duyurdu

0
129
OKX
OKX

OKX, 26 Ocak 2024’te yeni bir Jumpstart Madenciliği etkinliği duyurdu. Bu etkinlik, ZetaChain (ZETA) projesini içermektedir ve 30 Ocak 2024’te saat 10:00 UTC’de başlayacak. Etkinliğe katılmak isteyen BTC ve OKB sahibi yatırımcılar, varlıklarını ZETA token kazanmak için stake etmelidir. Etkinlik kuralları şu şekildedir:

  • Madencilik etkinliği 30 Ocak 2024 tarihinde başlayacak ve 1 Şubat 2024 tarihinde sona erecek.
  • Kişi başına minimum stake miktarı bulunmamakla birlikte, kişi başına stake edilebilecek maksimum BTC miktarı 0.3 BTC ve kişi başına stake edilebilecek maksimum OKB miktarı 200 OKB ile sınırlıdır.
  • BTC ve OKB stake eden kullanıcılar için ayrı ödül havuzları bulunmaktadır, her biri 5.250.000 $ZETA’lık ödül içermektedir.
  • Kazanılan ZETA tokenleri, 1 Şubat tarihinde katılımcılara dağıtılacak ve bu tarihten itibaren token sahipleri işlem yapmaya başlayabilecekler.

Etkinliğe katılım için Güney Kore, Türkiye, Rusya, Ukrayna, Gürcistan, Belarus, Kazakistan, Özbekistan, Ermenistan, Moldova, Azerbaycan, Tacikistan, Kırgızistan, Türkmenistan ülkelerinden kullanıcılar katılabilir ve katılımcıların hesaplarının KYC doğrulamasını tamamlamaları gerekmektedir.

OKX borsasına kayıt olmak için tıklayın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz