VanEck’ten Gabor Gurbacs: Bitcoin İçin Yeni Bir Dönem Başlıyor

0
155
VanEck
VanEck

Büyük VanEck fon yönetim şirketinin stratejik danışmanı Gabor Gurbacs, X/Twitter sosyal medya platformunda Bitcoin pazarındaki küresel durumun ciddi değişiklikler geçirdiğine inandığını paylaştı. Gurbacs, dünyanın amiral gemisi kripto para birimi için artık “yeni bir dönemin” ve “yeni bir olgunluk seviyesinin” başladığını söylüyor.

VanEck’in danışmanı, daha önce Bitcoin için stres yaratan bazı önemli faktörlerin artık BTC için bir “felaket” olmadığına inandığını tweetledi. Bunlar, “çeşitli emlak satışları” ve FTX gibi iflas eden büyük kripto para platformları ve 2022’de yüksek sesle batan birkaç kripto para sağlayıcısı, büyük Bitcoin düşüşlerine neden oldu ve tüm kripto para birimi piyasasını da beraberinde getirdi.

Gurbacs, bu faktörlerin Bitcoin üzerinde daha fazla olumsuz etkisi olmayacağına inanıyor çünkü artık spot Bitcoin ETF’leri ve şirketleri var ve her ikisi de, ETF’lerin Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’ndan uzun zamandır beklenen onayı almasının ardından büyük ölçekte BTC biriktiriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz