Ünlü Yazar Neden Bitcoin’e (BTC) Sahip Olduğunu Açıkladı

0
156
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

“Zengin Baba Yoksul Baba” kitabının ünlü yazarı Robert Kiyosaki, Bitcoin’e (BTC) yaptığı önemli yatırımın ardındaki mantığı açıkladı ve Bitcoin’i, geleneksel finans kurumları tarafından yönetilen servet erozyonuna karşı nihai koruma olarak konumlandırdı.

Yakın zamanda yapılan bir açıklamada Kiyosaki, Bitcoin’in Federal Reserve, Hazine ve Wall Street bankacıları gibi kuruluşlar tarafından yönetilen sistematik servet hırsızlığına karşı önemli bir savunma mekanizması olarak hizmet ettiğini ileri sürdü. Yazar, bu kurumların enflasyon, vergilendirme ve hisse senedi fiyatlarının manipülasyonu yoluyla geleneksel para biriminin değerinden yararlandığını iddia ediyor.

Bu nedenle Kiyosaki, Bitcoin’in merkezi olmayan ve enflasyona dayanıklı nitelikleri lehine hisse senetleri, tahviller ve fiat para birimleri gibi geleneksel yatırım araçlarından kaçınmayı seçti.

Kiyosaki daha önce Bitcoin’in gerçek değeriyle ilgili çekincelerini dile getirmiş olsa da, artık onu vazgeçilmez finansal araçlar olarak altın ve gümüşün yanına koyuyor. Kripto para biriminin değişkenliğini kabul etmesine rağmen, Bitcoin’i yalnızca spekülatif bir girişim olarak değil, gerçek bir değer deposu olarak tasavvur ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz