İngiltere Hack Olayının Ardından Poloniex’i Uyarı Listesine Ekledi

0
153

İngiltere Finansal Davranış Otoritesi (FCA) kripto para borsası Poloniex’i ülke içinde tam yetkilendirilmemiş işlem hizmetleri sunabilecek şirketlerin uyarı listesine ekledi.

Resmi olarak 6 Aralık tarihli bir yayında finansal düzenleyici, kullanıcıları adı geçen şirketle iş yapmaktan kaçınmaları konusunda uyardı ve şirketin uygun düzenlemelere tabi olmadan finansal hizmetlerin tanıtımını yapabileceğini belirtti.İngiltere’de finansal hizmetlerin tanıtılabilmesi için şirketlerin ve bireylerin gerekli yetkilendirme sahibi olmaları gerektiğini vurgulayan FCA, adı geçen şirketin kendileri tarafından yetkilendirilmediğini ve İngiltere’deki kişileri hedefleyebileceğini belirtti.

Bu adım, küresel piyasada kaydedilen önceki finansal kayıpların ardından yatırımcıları koruma çabalarının bir parçası olarak atıldı.

Yayın, şirketle devam eden etkileşimin potansiyel risklerini vurgulayarak, kullanıcıların Finansal Tazminat Hizmeti’ne erişimi olmayacağını ve varlık kayıpları durumunda bir geri dönüş yolu olmayabileceğini belirtti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz