Saylor’un Anketine Göre Yatırımcılar Bitcoin Satmaya Niyetli Değil

0
150
Bitcoin
Bitcoin

Bitcoin savunucusu MicroStrategy şirketinin kurucusu Michael Saylor, Twitter/X sosyal medya platformunda, ortalama Bitcoin kullanıcılarının BTC’lerini satmaya başlamadan önce Bitcoin’in ne kadar yükselmesi gerektiğine dair görüşlerini toplamak amacıyla bir anket gerçekleştirdi. Ankette şimdiye kadar toplam 116.741 kişi oy kullandı.

MicroStrategy’nin kurucusu, eski CEO’su ve şu anda şirketin Bitcoin stratejisinin başkanı olan Michael Saylor, X uygulamasındaki 3,1 milyon takipçisine, BTC portföylerinin bir kısmını satmaya başlayabilmeleri için Bitcoin’in hangi fiyat seviyesine yükselmesi gerektiğini sordu.

Anketin sonuçları merak uyandırıcı: Azınlık (%14,2 ve %18,9) sırasıyla 250.000 Dolar ve 500.000 Dolar’ı seçti. Ancak seçmenlerin çoğunluğunun yanıtları iki farklı vektörü aldı. Toplam yüzde 36,4’lük kesim “1 milyon dolardan asla’ya” seçeneğini seçerken, yüzde 30,6’sı “100.000 dolar”a oy verdi.

Buradaki mutlak çoğunluk şu ana kadar 1.000.000 dolara ulaşana kadar herhangi bir Bitcoin satmayı düşünmüyor veya bu gerçekleşse bile satmayacak.

Bitcoin topluluğu fenomeni Preston Pysh, anketin altında “bu yanıtların ağırlığını her oydaki kripto para sayısına göre pazarlamanın” mümkün olmasının harika olacağını söyledi. Eğer bu gerçekleşebilirse, “1 milyonun üzerinde asla satış yapmayan tam bir hakimiyet gösterirdi” diye ekliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz