Haftalık Bitcoin ve Diğer Kripto Para Haberleri

0
644

Haftanın Bitcoin Haberleri

Bitcoin bu hafta 7200 dolar seviyesinden açıldı ve önceki haftanın sonundan itibaren düşüş eğilimini sürdürdü. Fiyatlar 6500 dolara kadar düştü ancak daha sonra Bitcoin 7.200 dolar seviyesine geri dönmeyi başardı.

Hafta ortalarında 7800 dolara kadar çıkan Bitcoin hafta sonu geldiğinde, yaklaşık 7300 dolara geriledi. Birçok analist yakında 8 bin dolar seviyesinde işlem yapacağımızı düşündüğünü belirtti.

Haftanın Kripto Para Haberleri

Güney Kore Borsası Upbit, Kendi cüzdanlarından 51 milyon dolar değerinde Ethereum çalındığını belirtti. Soruşturma sürüyor, ancak şirket zararı karşılama sözü verdi. Hackerlar’ın Ethereumları tuttuğu cüzdanlar dikkatle takip ediliyor. Birçok borsa sektörel paydaşları olan Upbit’e destek mesajı yayınladı.

Bu ayın sonlarına doğru Bitsoda, Akdex, Idax ve Btuex gibi Çinli kripto para borsaları, şirketlerini kapattıklarını duyurdu. Bununla birlikte, Biss firması geçici bir süreliğine faaliyet vermeyeceklerini bildirdi.

Bakkt, sadece bir günde vadeli işlemler sözleşmelerinde 5.671 Bitcoin’lik rekora imza attı. İlk açılışı itibariyle işlem hacimlerinde büyük hayal kırıklığı yaratan BAKKT platformu için işler gitgide yoluna giriyor gibi gözükmekte.

Rusya Çin’in kripto paralara karşı olan duruşunu benimsediğini netleştirdi. Bununla birlikte üst düzey bir yetkili ülkedeki kripto para yasağını uygulamanın çok zor olacağını belirtti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz