Ethereum 3.140 Dolara Yükseldi

0
308
Ethereum
Ethereum

İkinci en büyük kripto para birimi Ethereum (ETH) bugün tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 3.140 dolara ulaştı. Varlığın rallisi devam ederken Binance borsasında 3.140 doların üzerine çıktı. Ethereum’un değerinin yükselmesiyle birlikte Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin’in ETH adresinde depoladığı miktar 1 milyar doları aştı. Bu da onu en genç kripto para milyarderi yaptı.

Ethereum %1.300’den fazla arttı ve 352 milyar dolarlık bir piyasa değerine ulaştı. Pazarın %50’sini Bitcoin oluştururken, Ethereum ise %14.65’ini oluşturuyor. Günlük yerleşim hacmini izleyen Money Movers’a göre, şu anda Ethereum neredeyse Bitcoin’in iki katı büyüklüğünde işlem yapıyor.

Ethereum’un bu haftaki yükselişi, Avrupa Yatırım Bankası’nın (EIB) Ethereum’da 121 milyon dolarlık dijital tahvil sattığı raporlarının ardından geldi. Bloomberg Law, Goldman Sachs, Societe Generale ve Banco Santander’in de EIB’nin tahvil satışında rol oynadığını bildirdi.
Bununla birlikte Ethereum için çok beklenen bir dizi güncellemenin önümüzdeki birkaç ay içinde yayına girmesi bekleniyor. 14 Temmuz’da Ethereum, EIP-1559 adlı bir yükseltmeyi entegre edecek. Yükseltme, madencilere gidecek milyarlarca madeni para yakarak ETH’nin genel arzını azaltacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz