500 Milyon Dolarlık XRP ve Bitcoin Transfer Edildi

0
179
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

Şaşırtıcı bir şekilde, hem Bitcoin (BTC) hem de XRP, son 15 saat içinde balina işlemlerinde yarım milyar dolarlık kayda değer bir artışla merkez sahneye çıktığından, kripto alanı benzeri görülmemiş işlem faaliyetleriyle dolup taştı.

Bu kripto gösterisi, 92,22 milyon dolar tutarındaki 2.664 BTC’nin Coinbase’e girmesiyle büyük bir patlamayla başladı. Bunun bir dizi dikkat çekici işlemin sadece başlangıcı olduğunu kimse bilmiyordu.

Birkaç saat içinde anonim cüzdanlar önemli Bitcoin hareketlerini düzenlemeye başladı. Binance ABD’den 36,53 milyon dolara eşdeğer 1.059 BTC çekilirken, 96,2 milyon dolar değerindeki 2.766 BTC Coinbase’e aktı. Daha sonra Gate IO’dan bir başka önemli para çekme işleminde, 23,7 milyon dolar tutarındaki 682 BTC’nin bilinmeyen bir cüzdana aktarıldığı görüldü.

Özellikle dikkat çekici olan şey, bu işlemlerin önemli bir kısmının Amerikan borsaları etrafında gerçekleşmesi ve Coinbase’in merkezi bir rol oynaması.

Ancak heyecan bununla bitmedi. XRP ayrıca, 14,74 milyon dolar değerindeki 26,5 milyon tokenin Bitstamp borsasına doğru yola çıkmasıyla da dikkat çekti. 11,12 milyon dolara eşdeğer 20 milyon XRP ise Bitso borsasına doğru yola çıktı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz