Bitwise Bitcoin ETF Teklifini Revize Etti

0
231
Bitwise
Bitwise

Bitwise, Bitcoin Borsa Yatırım Fonu (ETF) için değiştirilmiş teklifini yeniden sundu. Karar, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından dile getirilen geri bildirimlere ve sorulara yanıt olarak geldi. ETF sektör analisti James Seyffart’ın son sosyal medya paylaşımlarına göre, revize edilen teklif büyük ölçüde beklentilerle uyumlu.

Seyffart, değişikliklerin Bitwise’ın SEC’in yorumlarına ve endişelerine verdiği yanıtlar gibi göründüğünü ve değişikliklerin çoğunun, ETF başlatmak için yarışan diğer adayların son değişikliklerinde görülenleri yansıttığını belirtti. Açıklanan yeni bilgilerden biri de Bitwise ürününün senedidir. Teklife SEC tarafından yeşil ışık yakılırsa ürün $BITB koduyla işlem görecek.

Yıllar boyunca Bitwise, spot Bitcoin ETF’nin başlatılması konusunda sarsılmaz bir kararlılık gösterdi. Ekim 2019’da SEC, Bitwise Asset Management’ın, Bitwise’ın NYSE Arca ile ortaklık kurarak dosyalamak üzere bir ETF kurma önerisini reddetti. SEC’in kararı öncelikle potansiyel piyasa manipülasyonu ve diğer yasa dışı faaliyetlerle ilgili endişelere dayanıyordu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz